BEL ONS: +32 (0) 43 812 340

Home           Over          Menu       Contact   

OVER ONS

De Bies, Bourgondisch genieten met Nederlandse gastvrijheid!

DE START IN 2017

Hoeve De Bies is in 2017 overgenomen door Maurice Huynen. Daar hij eerst is begonnen alleen op zondag open te gaan komt er nu een vervolg. Ruim een jaar later augustus 2018 is de Bies weer open na een grote verbouwing.

We maken van de Bies een plek waar u kunt genieten van een heerlijke lunch of diner met een moderne Franse keuken. Waar uiteraard een mooie glas wijn bij past.

HET TEAM VAN HOEVE DE BIES

Maurice heeft Peterhans gevonden om het stuk in de bediening te gaan invullen. Maurice & Peterhans hebben jarenlang samengewerkt bij restaurant Beluga loves you in Maastricht. Maurice was hier één van de sous chefs onder Hans van Wolde, Peterhans heeft hier in de ruim acht jaar dat hij bij Beluga werkte zijn kennis op het gebied van wijnen, gerechten & gastvrijheid. Samen zullen Maurice & Peterhans het hart & het gezicht van De Bies vormen.

DE FILOSOFIE VAN HOEVE DE BIES

Hoeve de Bies is een plek waar u met wie dan ook welkom bent voor een heerlijk verzorgde lunch of diner. Tijdens de middaguren hebben wij plek voor diegene waar de Voerstreek zo om bekend staat ‘de wandelaars’.

's Avonds is er ruimte om uitgebreider te kiezen van onze menukaart waar wij met dagverse en ook regionale producten werken. Waar wij een fijne wijnkaart hebben verzorgd om het diner te vergezellen van een heerlijk glas wijn.

Home         Over         Menu     Contact